Villkor

Beställning

De flesta produkter går att beställa styckvis, vissa undantag när det gäller produkter i display.

Beställning görs alltid i styck, ej i antal kartonger.

F-skattsedel erfordras.
Alla priser exklusive moms.


Betalningsvillkor

Betalning 30 dagar netto mot faktura. Eller enligt ök.
Bankgiro 5798-3587

Önskas faktura via E-post ange det som meddelande.


Frakt

Alltid fraktfritt vid order över 1500:- ex moms.
Minsta ordervärde 500:- exkl moms

Frakt 100:- tillkommer på order under 1500:-

+ 60:- för levearansbesked. (Chauffören ringer ca 15 minuter innan leverans.)

+ 139:-  för avisering. (när leveransen når sista terminal kontaktas ni för att boka leveransdag)


Leverans

Leveranstid 1-3 arbetsdagar eller enligt önskemål.

Telefonavisering en stund innan leverans 60:-


Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är.
Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Om ni beställer samma produkter från fler leverantörer kan vi ej garantera att vi godkänner reklamationer.

Personuppgifter

Oskars Campingservice AB värnar om din personliga integritet, det ingår i våra grundläggande värderingar om ansvar och ärlighet. Vi arbetar därför löpande med att dina personuppgifter hos Oskars Campingservice AB är korrekt och säkert hanterade. Vi utgår i vårt dagliga arbete med personuppgifter alltid ifrån gällande rätt och följer både den rättsliga och tekniska utvecklingen på området.

Sättet vi får använda de personuppgifter vi får är noga kontrollerat av lagar och bestämmelser. Det innebär att när du lämnar ditt namn, personnummer, adress eller liknande för att kunna bli medlem, logga in, göra dina inköp hos oss m.m., så förbinder vi oss att hantera dessa uppgifter med integritet och sekretess i enlighet med avtalet med dig och de regler som finns avseende personuppgifter.

För att du som kund alltid ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss har Oskars Campingservice AB ett utarbetat arbetssätt för hur vi handskas med personuppgifter. I det enskilda fallet får du information om vilka uppgifter som du lämnar (om det inte är uppenbart ändå) och syftet som Oskars Campingservice AB kan komma att använda dem för.